Start Stars Hot News! Biebsova mama ugovara njegov sastanak sa Selenom Gomez?

Biebsova mama ugovara njegov sastanak sa Selenom Gomez?

SHARE

 photo FFN_CHP_Bieber_Justin_053112_9141041_zps8a78d51e.jpg

Justin Bieber iza sebe ima katastrofalnu nedelju u Londonu gde je optužen za sve i svašta, od velikog kašnjenja na koncert, tuče sa paparacom, ignorisanja fanova pa čak i neprimerenog odevanja.

Jusova mama Pattie i dalje veruje da se sve ovo dešava jer je mladi pevač izgubio oslonac koji je imao dok je bio u vezi sa Selenom Gomez, pa onda sad želi da njih dvoje budu u kontaktu. “Selena je neverovatno prisebna devojka i jako zrela za osobu koja je toliko mlada. Imala je sjajan smirujući uticaj na Justina i nije trpela njegove gluposti. Takođe ona je podjednako velika zvezda kao on što znači da se nisu ponašali kao egoisti”, prenosi jedan izvor za časopis The Mirror.

 photo sg3713h237_zps4908c48a.jpg

Isti insajder kaže da je Selena i sama želela da kontaktira Jusa, plašeći za njega posle svih nevolja koje je doživeo: “Njegova mama Patie je ta koja želi da se njih dvoje ponovo viđaju. Čim su počele Justinove nevolje, Selena je bila među prvim osobama koja mu je ponudila podršku. Ideja je da se sretnu na nekom mirnom mestu u naredne tri nedelje. Oboje imaju privatne avione pa udaljenost nije problem.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR