1087
Akcija “#Serbia Needs Believe Tour” došla do Justina? Pevač dodaje nove koncerte...

Akcija “#Serbia Needs Believe Tour” došla do Justina? Pevač dodaje nove koncerte na svojoj turneji!

1087
SHARE

jbiebs4

Neverovatni Justin Bieber nalazi se na turneji koja obuhvata 124 koncerta, ali njemu kao da to nije dovoljno, pa će ih dodati još!

jbiebs2

Jus je trenutno u Južnoj Africi nakon čega se vraća u SAD, gde će održati koncerte u gradovima kao što su Los Anđeles, Las Vegas i Njujork. Očigledno prezadovoljan reakcijama fanova, Biebs je najavio ono što njegovi Belieberi jedva čekaju da čuju – on će dodati još koncerata i to na lokacija širom sveta. “Potvrđujem da ću dodati još koncerata širom sveta. Belive turneja stiže, budite spremni”, tvitovao je Jus danas. Domaćim fanovima ostaje samo da drže palčeve i nadaju se kako će jedan od datuma biti rezervisan i za naše krajeve. Na kraju, pitamo se da li je slučajnost što Biebs najavljuje nove koncerte samo nekoliko dana nakon što su Belieberi iz Srbije na tviteru uspešno trendovali #We Need Believe Tour in Serbia”?

IZVOR: Life Content

69 KOMENTARA

  1. COME TO SERBIA JUSTIN!!! YOU NEED SERBIA!! PLEASE COM! I SO MUCH LOVE YOU!!! WE WANT YOU! NO ONE DIRECTION,SO PLEASE COME TO SERBIA!!! WE LOVE YOU JUSTIN!! YOU ARE MY LIFE ♥♥♥♥

  2. Dobro, treba da dodje. Ja ga iskerno mrzim(ne slusam tu muziku) , ali to nije razlog da ga vredjam. Znam da bi mnogi fanovi dali svoj zivot da ga vide(znam po sebi kada je Tokio Hotel trebao da dodje ja nisam bila u stanju nista da radim osim da razmisljam o koncertu). Mislim da fanovi treba da se skupljaju i da pozovu svoje “heroje” u Srbiju kako bi smo se malo proculi u svetu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.