267
Biebs ostavio stotine svojih obožavateljki u suzama

Biebs ostavio stotine svojih obožavateljki u suzama

267
SHARE

 photo FFN_LJP_Bieber_Justin_101012_50912714_zps579daee1.jpg

Justin je u nedelju imao zakazano snimanje sa svojim fanovima, ali je od toga odustao, tvrdeći da je bolestan.

Naravno, Beliebere nije to zasmetalo, već činjenica da je istog dana, samo nekoliko časova kasnije, Biebs održao veliki koncert na kojem je izgledao savršeno zdravo. Jus je u nedelju imao koncert u Majamiju, a pre njegovog početka trebao je da snimi nekoliko scena za svoj koncertni film, o čemu je i sam pisao na Twitteru.

 photo FFN_LJP_Bieber_Justin_101012_50912722_zpscc72e5bd.jpg

Kako prenosi bloger Perez Hilton, Jus je otkazao snimanje rekavši da je bolestan. Otac jedne obožavateljke je o svemu govorio za medije: “Besan sam! Ceo dan je provela ovde pod lažnim pretpostavkama. Trebali su barem da joj poklone karte u znak izvinjenja.” “Njegovi ljudi tretirali su fanove kao da su stoka, terajući ih napolje rečima da je on do kasno bio u izlasku, a to je stvar koju ne treba govoriti deci”, dodaje drugi izvor.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

29 KOMENTARA

  1. Naravno da ovo nije istina, otisao je i na M&G i odrzao koncert. I Justin to nikad nebi uradio prosli put im je donjeo kapucino da se ugriju jer su dugo cekali na hladnoci.

  2. AKO JE OVO ISTINA, PA HALO, MOGAO JE IZDVOJITI BAREM 5 MINUTA SA SVOJIM FANOVIMA. MOGAO JE RECI ISTINU,A NE LAGATI. !! JUSTIN -_-

  3. Pa ovde bre covek ne moze ni da bude covek! Mora pa mora! Pa i meni nekad mnogo lose, prilegnem, popijem caj ili neki lek i prodje, on danonocno putuje nema vremena da zivi i svi zele da on bude tu uvek i tacno na vreme! Sta sad, ne treba ni da jede??!!!! Ti kozo da cutis, imas postove svojih ljubamca i idi tamo komentari Haylor vezu -.-””” ostavi Justina na miru.

  4. Reci joj Natalija :D … Stvarno covek mora malo i da se odmara .. ne moze samo da trci svuda da bi svima bio na usluzi i jos da bude tamo tacno u sekundu…:p

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.