Start Stars Hot News! “Bieber nije želeo da stavi kondom, hteo je sve da oseti”

“Bieber nije želeo da stavi kondom, hteo je sve da oseti”

SHARE

Dok tinejdžerska pevačka zvezda Justin Bieber i njegov menadžment demantuju da je napravio dete 20-godišnjoj obožavateljki iz Kalifornije, Mariah Yeater tabloidima otkriva sve sočne detalje njihovog druženja u bekstejdžu.

Medijima je pokazala i tromesečnog sinčića za kojeg tvrdi da je Bieberov, a izjave medijima daju čak i članovi njene porodice. Yeater je ispričala kako su je 25. oktobra prošle godine nakon Bieberovog koncerta u Staples Centru u Los Anđelesu dvojica njegovih telohranitelja pozvala da dođe u bekstejdž. “Odmah je bilo očigledno da je privlačnost obostrana. Počeli smo da se ljubimo, a ubrzo mi je Justin predložio da odem s njim negde gde ćemo imati privatnost”, tvrdi Yeater, koja je u to vreme imala 19 godina, dok je Bieberu bilo 17.

Otišli su do kupatila i on joj je tad rekao da želi seks. “Rekao mi je da želi da vodi ljubav sa mnom i da će mu to biti prvi put. Čim smo ušli unutra, njegov se karakter drastično promenio. Dirao me i neprestano ponavljao da me želi do iznemoglosti. Tražila sam da stavi kondom radi zaštite, ali on nije hteo. Prema njegovim rečima, bilo mu je prvi put i želeo je da sve oseti”, ispričala je Yeater i dodala kako je sve trajalo svega 30-ak sekundi.

Yeater kaže i kako je bilo očigledno da je Bieberu bilo jako neprijatno zbog prerane ejakulacije: “Odmah je navukao odeću i ignorisao me kad sam ga pitala hoćemo li se ponovno videti, iako mi je pre bio rekao da će mi dati svoj broj i da me želi videti na svim svojim budućim koncertima i da će mi dati propusnicu za bekstejdž”.

Yeater kaže kako je sinčića rodila “tačno 36 nedelja i dva dana nakon seksa s Justinom Bieberom”. Kaže kako u tom perioudu nije imala odnos ni s kim drugim i da je sigurna da je dete Bieberovo. Navela je i kako je, nakon što je saznala da je trudna, pokušala da kontaktira pevača putem njegovih predstavnika, ali nikad nije dobila odgovor.

Sudskom tužbom za očinstvo, koju je predala Vrhovnom sudu u San Diegu, traži od Biebera finansijsku podršku, koja bi, prema pisanju američkih medija, mogla iznositi na milione dolara. Yeater kaže kako će test očinstva i “naučno dokazati” da je Bieber otac njenog deteta. Sudsko saslušanje je zakazano za 15. decembar. Bieberov tim kaže kako tužbu za očinstvo koju je devojka podigla još uvek nisu dobili, a tvrdnje nazivaju štetnim i zlonamernim.

U medijima se oglasio i deda 20-godišnje Mariah, Eddie Markhouse, koji kaže kako je njegova unuka “iskrena, dobra osoba, koja nikad ne bi izmislila tako nešto”. “Ima veliko srce, dobro je dete i stvarno voli tu bebu”, izjavio je.

OSTAVI KOMENTAR