154
Jennifer Lawrence: Biću srećna i ako ne dobijem Oskara

Jennifer Lawrence: Biću srećna i ako ne dobijem Oskara

154
SHARE

Jennifer Lawrence polako se prirema za dodelu Oskara, koja je zakazana za 24. februar, pošto je nominovana za glavnu žensku ulogu, za film “Silver Linings Playbook”.

Glumica kaže da se nada da će članovi Akademije izabrati upravo nju, ali dodaje da ne dozvoljava da to previše utiče na njen privatni život. “Veoma je važno razdvojiti posao i privatnost. Ako to ne uradiš, onda se posao utopi u privatni život. Zbog svoje karijere, nadam se da ću osvojiti Oskara, ali lično se ne interesujem previše za to”, objasnila je Jen i dodala: “Neću da dozvolim da plačem svake večeri pre spavanja ako se to ne desi. I dalje ću biti srećna, imaću svoje prijatelje i biću dobro.”

Izvor: Life Content

6 KOMENTARA

  1. Ljubav mojaa, naravno da ce da dobije Oskara brttt njena uloga u TLP-u je naj naj :D

    Ko jedva ceka da izadje 2. deo Igara Gladi??? *o*

  2. Drago mi je što Jennifer ovako razmišlja, apsolutno se slažem sa njom.Moram priznati da sam oduševljena sa njom, za tako kratko vreme postigla je ogroman uspeh, pa već ima nominacije za Oskara.Film “Silver Linings Playbook” je odličan i ima sve pohvale od mene, i mislim da Jennifer ima dobre šanse da Februara 24, dobije Oskara.Takođe, jedva čekam i 2. dio filma “The Hunger Games”.Čini mi se da je svetska premijera u oktombru ove godine. 

  3. Jen <33333 
    ona je stvarno zasluzila msm..
    I 2. deo se na zove Hunger Games 2 nego Catching Fire -.- .. I bice najbolji film ikada omg.. premijera je 21. odnosno 22. oktobra u ponoc, tacnije za 277 dana

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.