571
Bez premca: Tom Cruise je najplaćeniji glumac na svetu

Bez premca: Tom Cruise je najplaćeniji glumac na svetu

571
SHARE

Nakon što ga Katie Holmes napustila uoči njegovog pedesetog rođendana, Tom Cruise ipak ima razloga za zadovoljstvo, jer je trenutno najplaćenija filmska zvezda sveta.

CA: ROCK OF AGES PREMIERE

Forbes magazin procenuje da je Tom zaradio čak 75 miliona dolara za prethodnih godinu dana, pa je tako nadmašio Leonarda DiCapria odnosno Adama Sandlera, koji su zaradili tačno duplo manje! Mesta u prvih deset zauzeli su još Dwayne Johnson, Ben Stiller, Sacha Baron Cohen, Johnny Depp, Will Smith i Mark Wahlberg, dok poziciju broj 10. dele Taylor Lautner i Robert Pattinson.

FOTO: SIPA

11 KOMENTARA

  1. nemojte shvatiti ozbiljnoo…(ovo da sam rekla zbog novca) negoo…stvarno presladak je a oni su najlepsi par…holivuda…..<3<3<3

    • Da li me zezas?! On ju tu katie izmucio samo tako svojom sajentologijom. Obracao joj se sa Kate iako joj to nije ime ( navodno jer je Katie ime za mlade devojke, a ona to nije jer ima dete), ubio ju je u pojam!

  2. Meni je on strasno antipatican! Hejtujte kol’ko ocete, al’ tako je.Sav je mracan i negativan.Kejt je napokon otvorila oci!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.