540
Bez konkurencije: Moje 3 su najlepše učesnice Eurosonga!

Bez konkurencije: Moje 3 su najlepše učesnice Eurosonga!

540
SHARE

SAR_9313

Nevena Božović, Sara Jovanović ili Mirna Radulović osvojiće titulu najlepše takmičarke Evrosonga. Članice grupe Moje tri trenutno ubedljivo vode u izboru portala wiwibloggs.com za najatraktivniju učesnicu koja će nastupiti u Malmeu.

U trci za titulu mis je 26 žena, a Sara, Mirna i Nevena su se uveliko izdvojile na listi. Iza sebe su ostavili lepotice iz Moldavije, Nemačke i Kipra. Nevena vodi sa ukupno 17,2 odsto glasova, dok joj Sara duva za vrat sa 15,9, a Mirna je trenutno na sigurnom trećem mestu i skupila je 11 odsto glasova ljubitelja Pesme Evrovizije. Našim predstavnicama se približava Ukrajinka Zlata Ognjevič.
Lepotica iz Crne Gore Nina Žižić i Slovenka Hana daleko su iza Moje tri, a zanimljivo je da je među mladim pevačicama i čuvena Esma Redžepova uspela da sakupi 0,8 odsto glasova. Konačni rezultati biće objavljeni pred početak takmičenja, a 25. aprila kreće finalno glasanje, kad će na spisku ostati samo 12 takmičarki.

Izvor: Kurir

14 KOMENTARA

  1. @BELIEVE,NEVER SAY NEVER&GetBieberFever(♥JB♥♥))_mss Bieber Maynard(PeRk@toRs are RULE bro!!!)_S.B.&_ _?=♥Jusper,Nemana,Vofi 4eva ‘ slazem se sa tobom. Ne znam kakve veze ima ko je lepsi, pesma je bitna!

  2. Ma sta im vrijedi sto su lijepe ako im je pjesma totalno bezveze,Eurosong je muzicko ne takmicenje za mis.

  3. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love you:Miley Cyrus,Demi Lovato,One Direction,Justin Bieber,Justice Crew,Little Mix,Nicki Minaj,Drake,Lil Wayne,Rihanna,Chis Brown,Pitbull,Jessie J,Jennifer Lopez,Fun,David Guetta,No Doubt,The Twilight Saga,Linkin Park

    Nevena OLEEEEEEE!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.