Start Stars Hot News! Beyonce zaradila tužbu zbog novog spota!!!

Beyonce zaradila tužbu zbog novog spota!!!

SHARE

Zbog svog novog spota “Why Don’t You Love Me?”, pevačka diva Beyonce zaradila je tužbu besnog stanovnika Hollywood Hillsa koji tvrdi kako mu je RnB diva snimanjem spota u inače mirnoj i tihoj četvrti “narušila privatnost”. U tužbi koju je sudu u Los Angelesu podneo protiv Beyonce i produkcijske kuće Kleiner & Company, Philip Markowitz je naveo kako je 26. marta ove godine naprasno probuđen u 7 sati ujutro, kad je Beyonceina ekipa stigla i “okupirala njegovu četvrt”.

Kako se navodi u tužbi, zbog snimanja spota Markowitz nije mogao izaći iz kuće i neprestano mu je neko od Beyonceine ekipe blokirao prilaz za automobil. Takođe, u tužbi je nadodao da se zbog tog problema sukobio sa Beyonceinom ekipom te je tokom te svađe oko blokiranja izlaza iz dvorišta “propustio nekoliko važnih poslovnih poziva”. Markowitz traži naknadu za ometanje poseda te prouzročene mu neugodnosti i kašnjenja.

[youtube HylYYaWTbYc]

Podsetimo, u spotu je Beyonce obučena u stilu Daisy Duke iz “Dukes of Hazzard” odglumila “seksi automehaničarku” – uskočila u vruće pantalonice, izbacila grudi iz košulje nemarno vezane iznad strukom i umrljala se motornim uljem, a potom je ušla u kuću i pretvorila se u “seksi domaćicu” iz pedesetih godina prošlog veka. Polugola Beyonce u spotu njiše guzom i valja se po krevetu i kadi punoj pene. Pevačka diva za potrebe snimanja odala se i nekim porocima – u spotu pije i puši dok histeriše i plače zbog nesrećne ljubavi.

Pesmu “Why Don’t You Love Me?” za Beyonce je napisala njena sestra Solange. “Why Don’t You Love Me?” se kao bonus pesma nalazi na reizdanju njenog albuma “I Am… Sasha Fierce” iz 2008. godine.

OSTAVI KOMENTAR