235
Beyonce zaplakala i zavapila: ”Zašto mi je Bog dao ovaj život?”

Beyonce zaplakala i zavapila: ”Zašto mi je Bog dao ovaj život?”

235
SHARE

Pevačica Beyonce pokazala je lošiju stranu slave tokom snimanja dokumentarca. Tokom snimanja pevačica je briznula u plač i zavapila: “Zašto mi je Bog dao ovaj život?”. Sama je sebe snimala tokom turneje “I Am…”, a rasplakala se jer je bila previše dirnuta svojim uspehom.

“Zašto mi je Bog dao ovaj život? Ponekad je sve ovo previše. Zašto mi je Bog dao ovaj talenat, dar, porodicu? Samo Bog zna zašto. Ne uzimam ništa zdravo za gotovo”, izjavila je tada Beyonce. Neko vreme razmišljala je da li da uopšte objavi te emotivne scene, no onda je odlučila da ipak to želi. Htela je da njeni obožavaoci upoznaju nju kakva je zaista.

17 KOMENTARA

  1. heeej… ma sjebala tastaturu -.- ja sam citala sta ste vi pisali al ja nisam mogla niss da napp..xD..sta ima ktb? pozz

  2. “Zasto mi je Bog dao ovaj dar,talenat,porodicu”?..
    Ranije sam gotivila Beyonce,i kao osobu i kao umetnika,sad mi se blago receno zgadila..Gledala sam skoro naki snimak sa koncerta na TV-u,koliko je ona sebe ishvalila (sebe,svoje pesme i td),da je to odvratno..Sta da kazu osobe koje nemaju porodicu,srecu..??
    Narcisetina…Postujem je kao umetnicu,ima sjajan glas,dobre nastupe i sve,ali ovo je stvarno…….razocaravajuce..

  3. pa svakome dođe jedan takav loš dan,pa?!dosada se nije čulo za nju,nije pravila nikakve skandale i sl.,a gotivite miley,lady gagu i slične frikuše!!!!stv ste odvratni.!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.