Start Stars Hot News! Beyonce uživa sa Blue Ivy na egzotičnom odmoru

Beyonce uživa sa Blue Ivy na egzotičnom odmoru

SHARE

bey

Fanovi popularne Beyonce često imaju priliku da uživaju u fotografijama iz svog privatnog života koje objavljuje na društvenim mrežama. Ovog puta ona je počastila obožavaoce preslatkim fotografijama sa svog egzotičnog letovanja.

Pevačica hita “Single ladies” objavila je na Tumblru nekoliko fotografija sa odmora, na kojima izgleda sjajno kao i uvek. Posebnu pažnju privukla je crnobela fotka na kojoj Beyonce sa ćerkicom Blue Ivy u naručju uživa u đakuziju. Još jedna fotografija nastala je dok se pevačica vozila biciklom pored okeana, a na joj je Beyonce u kupaćem kostimu i sa belim ogrtačem pokazala svoju zavidnu figuru.

beyonce

Inače, ona se u poslednje vreme svim silama trudi da demantuje glasine o trudnoći, koje su se nedavno pojavile, i za koje mnogi i dalje veruju da su istinite iako je pevačica u nekoliko navrata izjavila da to nije tačno. Američki voditelj Gayle King razgovarao je sa njenim timom, koji je još jednom putem njega pokušao da uveri javnost da Beyonce nije trudna. “Pojavile su se glasine da Beyonce čeka bebu. Juče su me pozvali iz njenog tima i poručili da to nije istina. To je samo glasina koja se pojavila, a koju oni ne mogu da zaustave. Tačno je da ona i Jay-Z žele da imaju još dece, ali kada za to dođe vreme. Onog trenutka kada se odluče na taj korak, i javnost će to saznati”, rekao je voditelj.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR