Start Stars Hot News! Beyonce stigla u Beograd!

Beyonce stigla u Beograd!

SHARE

Popularna pevačica Beyonce stigla je u Beograd. Ona je sletela na pistu i direktno iz aviona ušla je u kola.

Pevačica je bila u plavoj trenerci, a po izlasku iz aviona stavila je kapuljaču. U pratnji policije, Bey je otišla u Arenu na prvu tonsku probu. Koncertom u Beogradu 15. Aprila ona će započeti svoju veliku turneju ”The Mrs. Carter Show”. Prema prvim informacijama, Beyonce je doputovala bez supruga Jay-Zija i kćerkice Blue Ivy.
Beyonce je odmah započela probu u Kombank areni, u kojoj će u ponedeljak održati koncert na početku svoje svetske turneje. Pojedinosti oko dočeka i probe ugovorene su ranije i sve protiče u najboljem redu. Masovna produkcija za koncert dovezena je u 27 šlepera. Tehnički i produkcioni tim koji prati turneju čini 100 osoba. Ogromna produkcija podrazumeva dve bine: glavnu, koja će biti na istočnoj strani, i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. Bijonse će na bini pratiti bend od osam muzičara, tri prateća vokala, osam plesačica i dva plesača.
Ulaznice za prvi nastup u Srbiji jedne od najpopularnijih pevačica današnjice rasprodate su u rekordnom roku, za četiri dana. The Mrs. Carter Show njena je prva turneja posle tri godine i planirano j da traje godinu dana. Obuhvatiće po dvadesetak gradova u Evropi i Severnoj Americi, dok će u drugom krugu obići Južnu Ameriku, Australiju i Aziju. Beyonce iza sebe ima četiri solo albuma, koji su bili na vrhu top lista i prodati u više od 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Časopis Billboard proglasio ju je za najboljeg ženskog izvođača i najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

Tekst: Ivan Vuković, Life Content

OSTAVI KOMENTAR