82
Beyonce snimila seksi editorijal i objavila: Ne mogu se zasititi svojih oblina!

Beyonce snimila seksi editorijal i objavila: Ne mogu se zasititi svojih oblina!

82
SHARE

Pop zvezda Beyonce razgolitila se za časopis Allure i progovorila o privatnim planovima koji (zasad ipak) ne uključuju majčinstvo, te rekla da u njenim oblinama, osim supruga Jay-Z-ja, uživa i ona sama.

Izjavila je da ih se nikad ne bi odrekla ni pokleknula pred sveopštim trendom anoreksije. “Obožavam svoje obline, ne bih mogla živeti bez njih. Žena mora biti ženstvena, a ne anoreksična kao metla”, kaže Beyonce.

“Oduvek sam cenila čvrste, fine obline. Nikad ne možeš napraviti dovoljno vežbi za pumpanje grudi i guze. Volim kad su žene ženstvene, a ne mršave”, kaže.

“Definitivno želim imati decu, ali zasad je to gotovo nemoguće. Htela bih da mi se tako što dogodi spontano”, kaže na nagađanja da bi uskoro mogla postati majka.

Izjavila je i da se odriče svog alter ega Sashe Fierce. “Zanimljivo je da mi više ne treba Sasha Fierce jer sam odrasla, sad sam sposobna sama sazreti i dopustiti publici da me upozna onakvu kakva uistinu jesam”, zaključila je lepa Beyonce.

5 KOMENTARA

  1. super si obozavam te samo si malo unjela sa ledy gagom i voljela bih da ovo objave u bravu kobilo jedna zivotinjo jedna kad nemas na koga da se zalis zali se na radojku sunce li ti kalajsano sto te nismo streljali 94 no mi sad ovdjen zaprdjujes upuceno za beyonce

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.