437
Beyonce se priprema za bebu, kupila kadu optočenu Swarovski kristalima

Beyonce se priprema za bebu, kupila kadu optočenu Swarovski kristalima

437
SHARE

Pevačica Beyonce i njen suprug Jay-Z u februaru će postati roditelji male devojčice. Stoga se polako pripremaju za dolazak prinove u njihovu porodicu. Kako devojčici ne bi ništa nedostajalo, Beyonce je već obavila deo šopinga.

Tako je za svoju malu princezu kupila dečju roze kadu optočenu Swarovski kristalima. Kada je delo dizajnerke Lori Gardner koja je ručno lepila 44.928 kristala na kadu tokom dva meseca. Beyonce je takođe već uredila sobu za bebu i ormar ispunila dečjom odećom Gucci i Louis Vuitton brendova. No, da se prinovi vesele i drugi članovi porodice govori i to da je sestra Jay-Zija već naručila Louboutin cipelice.

26 KOMENTARA

  1. ……..Tako je za svoju malu princezu kupila dečju roze kadu optočenu Swarovski kristalima.
    Beyonce je takođe već uredila sobu za bebu i ormar ispunila dečjom odećom Gucci i Louis Vuitton brendova……..Ovo bebi nije potrebno al ona je sama zaradila taj novac pa ce i ona da ga potrosi..Po meni ovo je samo da bi novine imale sta da pisu..Svaka cast njoj al nekad se pretjera..

  2. laro………smoki jeeeeeeeee….ne verujem da me se ne secaaaaaaaaaaas……. <3333333333 izvini za ono na chatu ljubavi moja malaaaaaaa! pozzzzzzzzzzzz

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.