284
Beyonce ruši sve rekorde prodaje!

Beyonce ruši sve rekorde prodaje!

284
SHARE

Prodaja ulaznica za koncert Beyonce premašila je sva očekivanja. Za koncert u Beogradu, 15. aprila prodato je preko 9000 ulaznica!

Prema tempu dosadašnje prodaje, koncert će vrlo brzo biti rasprodat. Ovo je prvi put da jedan strani izvođač kod nas izazove ovoliko interesovanje i obori sve zabeležene rekorde prodaja ulaznica. Zbog zgusnutog rasporeda turneje, ne očekuje se zakazivanje i drugog koncerta. Ulaznice tek od danas u regularnoj prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima u zemlji i inostranstvu. Do sada je prodaja išla na ograničenom broju prodajnih mesta. The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada sa produkcijom ravnom remek delom. Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

20 KOMENTARA

  1. Sel,Tay.Swift,Jus,1D,ConorM.,Leon4ever*BOY OF ICE AND FIRE*(ANA (mygirlfriendtemptress)SOFIJA (mysweetheart)SANDRA (mylittleangel)PERKA (girl on fire)ANA (myhoneysugar)EMIRA(zayn’s favoritegirlandChris´s sunshine)CACA {S.B.DJ.M.V.A.} ) blago se tebi, ja oćito nemam nikakve sreće..mogu misliti kako će ti lijepo biti *o* nisam iznenađena oćekivala sam da če karte se brzo rasprodate ;) <3333333333333333333

  2. Pa, po meni je bilo očekivano da će se karte rasprodavati ovom tempom.Ipak, Beyonce je pop ikona.Mada, Jennifer Lopez je za nedelju dana prodala 2000 ulaznica, a Beyonce za 3 dana više od 9000 ulaznica, skoro čitava arena.Velika je razlika! :)

    • Koji je tvoj problem čovječe? Ona je fantastična! Rasprodaje koncerte za 22 sekunde. Šta si ti sve uspješno postigla/postigao u svom životu?

  3. Najjeftinija karta je 2.700 dinaraa O.o A za taj novac ja sebi mogu da kupim ubitačan par štikli *______*  i da mi ostane još siće za kikiriki. :-**

  4. @ARTPOP BITCH da Lady gaga je prodala karte u kojoj zemlji… mi smo srbija… ovo je fantasticno s obzirom da neki moji drugovi cak i ne znaju ko je beyonce.. drago mi je da vidim da je toliko popularna kod nas… uostalom sigurna sam da i beyonce prodaje toliko ako ne i vise karata u jednoj sekundi….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.