Start Stars Hot News! Beyonce rasplakala fanove u emotivnom videu sa turneje

Beyonce rasplakala fanove u emotivnom videu sa turneje

SHARE

beyonce

Beyonce je definitivno ispiracija brojnim svojim fanovima iz raznih krajeva sveta, pa nije ni čudo što je izmamila suze onima koji su imali priliku da je upoznaju u bekstejdžu pre njenih koncerata sa “Mrs. Carter Show” turneje tokom prethodnih nekoliko meseci.

Slavna pevačica započela je turneju u aprilu, a svoja putovanja iskoristila je i da se upoznna sa odanim fanovima i da im uzvrati što su je podržavali tokom njene karijere. A kako su izgledali ti susreti, sada možemo da vidimo u videu koji je pevačica objavila na svojoj Tumblr stranici. U snimku pod nazivom “The Mrs. Carter Show, Bey Good”, fanovi su govorili o Beyonce i njenim koncertima, a jedan od njih je rekao: “Ona nas motiviše da budemo dobri. Svi smo ujedinjeni, različite rase, različiti ljudi.” U pozadini se čuje njena pesma “Love On Top”, dok se izmenjuju lica brojnih obožavalaca i njihovih reakcija na upoznavanje sa zvezdom, kao i jedan trenutak kada je jedan dečko tokom koncerta zaprosio svoju devojku.
Beyonce trenutno pravi pauzu od turneje, koja se nastavlja sledećeg meseca, a u međuvremenu gostovaće i na koncertu svog supruga Jay Zija u Filadelfiji ovog vikenda.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR