174
Beyonce podmitila suseda koji je hteo da je tuži zbog narušavanja privatnosti

Beyonce podmitila suseda koji je hteo da je tuži zbog narušavanja privatnosti

174
SHARE

Muzička diva Beyonce platila je svom susedu, Philipu Markowitzu, pozamašnu svotu kako bi odustao od tužbe koju je podneo protiv nje u maju ove godine. Podsetimo, besni stanovnik Hollywood Hillsa tvrdi kako mu je RnB diva snimanjem spota za pesmu “Why don’t you Love Me?” u inače mirnoj i tihoj četvrti “narušila privatnost”. U tužbi koju je podneo protiv Beyonce i produkcijske kuće Kleiner & Company, Markowitz je naveo kako je 26. maja ove godine naprasno probuđen u 7 sati ujutro, kad je Beyonceina ekipa stigla i “okupirala njegovu četvrt”.

Kako se navodi u tužbi, zbog snimanja spota Markowitz nije mogao izaći iz kuće i neprestano mu je neko od Beyonceine ekipe blokirao prilaz za automobil. Takođe, u tužbi je dodao da se zbog tog problema sukobio sa Beyonceinom ekipom te je tokom te svađe oko blokiranja izlaza iz dvorišta “propustio nekoliko važnih poslovnih poziva”.

Markowitz je tražio naknadu za ometanje poseda te prouzročene mu neugodnosti i kašnjenja, ali sada je ipak odustao od tužbe jer mu je, kako tvrdi, Beyonce platila pozamašnu svotu kojom su rešili nesuglasice. “Srećan sam zbog nagodbe i slažem se da ova tužba nikad nije ni trebala biti podnesena”, kratko je rekao za TMZ besni susjed koji nije hteo da otkrije svotu koju je dobio kako bi povukao tužbu.

[youtube HylYYaWTbYc]

14 KOMENTARA

 1. Oh, my shit! Komšija nju da tuži za narušavanje privatnosti? Pa ko je taj komšija, pa da bilo ko poželi da ga špijunira, a kamoli zvezda kao što je Beyonce. Pre bi bilo da je on njoj narušavao privatnost.
  Kad ukucam “Philip Markowitz” na google izbaci mi slike Beyonce, a na wikipediji piše da je pijanista i profesor (za koga očigledno niko nije čuo) .. :lol:
  Tako da… Dosta više sa lažima. Stvarno ga preteraste.

 2. Jebem ti mater Fuxo!Vidimo za koga ti stan!Hahaha
  Jadna ti majka!
  Beyonce je kraljice!Pojlubis je u njeno sexy dupe!

 3. nerazumem zasto ju je tuzio???? pa ko ne bi zeleo da zivi pored Beyonce??? 
  JA BI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.