374
Beyonce odustala od odlaska u penziju

Beyonce odustala od odlaska u penziju

374
SHARE

Beyonce kaže kako nije ni blizu toga da prestane s bavljenjem muzikom. Iako je nekada govorila da će se povući kada navrši 30. godina, sada kada joj se okrugli rođendan približio, pevačica se predomislila.

Takođe je otkrila da je do te godine planirala i da postane majka, ali za sada nema konkretne planove. Beyonce je gostovala u šou Piersa Morgana i njemu je ispričala kakve su joj namere.

“Uvek sam govorila da ću imati dete do 30. Ali rekla sam i da ću tada u penziju, a mogu vam reći da mi to nije ni na kraj pameti. Imati 29 godine je vrlo neobično, osećam se kao žena i vrlo sam svesna toga ko sam. A kada će dete, to samo Bog zna”, rekla je pevačica.

29 KOMENTARA

  1. eeee ovako za sve ne upucene! ja sam rekla da nema decka a ne muzaaa i ruzna je ko govnoooo! a ja nisam iz te ‘klase’ kao vi seljoberi da slusam mileta kitica…! iii znma da ima lep glassss (kad se sve to lepo preradi u studiju)….ali je vise matora za toooo! ko pokusa da me uvrediii….nece mu uspeti! jer samo mozete da mi pljunete kroz prozor pizda vam materina seljoberskaaaaaaaaaa! pusite kurac caletov pa ga onda babi nabijte u dupe stoke retardiraneeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! -.-‘ ae peace out ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.