Start Stars Hot News! Beyonce odgovara na glasine o trudnoći: Mogu samo da se smejem

Beyonce odgovara na glasine o trudnoći: Mogu samo da se smejem

SHARE

beyonce1

Beyonce nije srećna zbog glasine koje sugerišu da je ponovo trudna, ali je na Instagramu objavila fotografiju koja sugeriše da te priče nisu istinite, te da neće dozvoliti da je to uznemiri.

Već neko vreme kruže glasine da poznata pevačica čeka drugo dete, a sve je počelo kada je Beyonce u nekoliko navrata viđena u haljinama koje navodno otkrivaju stomačić, da bi nakon toga ona otkazala jedan koncert jer je navodno bila dehidrirana u iscrpljena. Mnogima je ovo bio znak da je ona zapravo trudna, iako je pevačica to brzo demantovala. Ipak, sve je eskaliralo juče kada je portal E! Online preneo izjave nekoliko izvora koji su potvrdili da je to istina.
Beyonce je sinoć na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa tekstom koji glasi: “Ne mogu da zaustavim glasine i ne mogu da promenim mišljenje ljudi koji veruju u njih, mogu samo da se nasmejem ljudima koji nemaju pametnija posla nego da pričaju o meni.” Pretpostavlja se da je ona na ovaj način demantovala da je trudna, te da je poručila svima onima koji su tvrdili da je to istina da neće dozvoliti da je to uznemiri. Ova poruka nedugo potom uklonjena je sa njenog profila.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR