116
Beyonce odbija razgovarati s ocem zbog polubrata

Beyonce odbija razgovarati s ocem zbog polubrata

116
SHARE

Pevačka diva Beyonce navodno ne razgovara s ocem Matthewom Knowlesom otkako je saznala da je prevario njenu majku i ima dete s drugom ženom. “Beyonce je ostala šokirana tom spoznajom. Oca je oduvek smatrala uzorom i bili su jako bliski, zato joj sve ovo jako teško pada. Odbija razgovarati s njim, a to otežava i stvari vezane uz njenu karijeru, budući da joj je otac ujedno i menadžer”, otkrio je jedan od prijatelja pevačice udate za repera Jay-Z-ja.

Podsetimo, pre tri meseca rezultati DNK testiranja potvrdili su da je muzički mogul Matthew Knowles otac deteta Alexandre Wright. Ljubavnica Beyonceinog oca je u julu prošle godine u sudskim dokumentima navela upravo Matthewa kao oca svog novorođenog sina Nixona. Aleksandra je navela da je Nixona, koji je rođen u januaru prošle godine, začela tokom 18-mesečne afere s Knowlesom, a on je pristao na testiranje da se to i dokaže.

8 KOMENTARA

  1. Ljubav moja..Ma bice ona ok..
    Stvarno nije trebao to uraditi..ona mu je jos pesmu jednu posvetila a on tako..
    I love u Beyonce!!!

  2. NA OCA TREBA DA BUDE LJUTA STVARNO JE PRETERAO..ALI MISSLIM DA TREEBA DA VIĐA DETE JER ONO NIJE KRIVO….BEYONCE CARICE MOZEŠ TI TO

  3. I love Beyonce!!!ma Beyonce ce da mu oprosti ipak je on njen otac znam ona je veoma dobra1!BEYONCE CARICE!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.