Start Stars Hot News! Beyonce: Novi album stiže tek u novembru?

Beyonce: Novi album stiže tek u novembru?

SHARE

beyoncee

Čini se da čitavu večnost čekamo na Beyoncein novi album, a izgleda da ćemo morati da sačekamo još malo, pošto je pevačica navodno izjavila da će se u prodaji naći u novembru.

Beyonce je navodno slučajno objavila fanovima na druženju nakon koncerta u Olsu protekle nedelje da će nove pesme objaviti tek na jesen. Njena obožavateljka Olivia Krantz objavila je na svom blogu da je osvojila karte za bekstejdž Beyonceinog koncerta, gde je upoznala čuvenu muzičku zvezdu i iskoristila priliku da je pita kada će objaviti svoj dugoočekivani novi album. “Sve se desilo tako brzo da sam samo mogla da joj kažem da mi se sviđa njena nova pesma ‘Grown Woman’ i pitala je kada će izaći novi album. Rekla mi je ‘U novembru’, pre nego što se zagledala u drugog fana. Stekla sam utisak da joj se nije dopalo pitanje”, ispričala je Olivia.
Ranije su se pojavile glasine da je Beyonce najpre planirala da objavi svoj peti studijski album pre turneje, ali je zbog rokova na kraju morala da odloži objavljivanje novih pesama. “Beyonce je perfekcionista i neće objaviti album dok ne bude 100 odsto zadovoljna njim”, rekao je tada izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR