Start Stars Hot News! Beyonce kreće na svetsku turneju iz Beograda – stigla i zvanična najava!

Beyonce kreće na svetsku turneju iz Beograda – stigla i zvanična najava!

SHARE

null

Najpoznatija pop diva današnjice Beyoncé počinje svoju evropsku i svetsku turneju The Mrs. Carter Show World Tour upravo u Beogradu, 15. aprila u Kombank Areni.

Ovo je njena prva turneja posle tri godine i obuhvatiće dvadeset evropskih gradova, pored Beograda obuhvatiće Dablin, Berlin, Pariz i četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu. Severno-američka turneja počinje 28. juna u Los Anđelesu i obuhvatiće više od dvadeset gradova. Bijonse će takođe kao glavna zvezda, nastupiti na najvećem svetskom muzičkom festivalu, Rock in Rio koji će se održati 13. septembra u Brazilu.

null

The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju. Posle fantastičnog, istorijskog nastupa na sinoćno održanom Pepsi SuperBowl XLVII Halftime Show u Nju Orleansu, Bijonse zvanično počinje sa turnejom, prvom posle I AM…WORLD TOUR iz 2009. godine, donoseći novu produkciju ravnu remek delu. Fanovi mogu da posete Beyhive Blog na sajtu www.beyonce.com i osvoje ekskluzivni sadržaj, nabave karte u pretprodaji, VIP pakete i dr.

null

Cene ulaznica: 2700, 3900, 4500, 5500 i 5900 dinara. Ulaznice u pretprodaji od petka, 8. februara moći će da se nabave na sledećim prodajnim mestima: Kombank Arena, Bilet Centar Beograda, Dom Omladine i Ušće Shopping centar kao i preko sajta www.eventim.rs

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR