Start Stars Hot News! Beyonce jedva izbegla saobraćajnu nesreću

Beyonce jedva izbegla saobraćajnu nesreću

SHARE

Beyonce Knowles za dlaku je izbegla povredu u saobraćajnoj nesreći na ulicama Londona. Vrata njenog automobila otrgnuta su u naletu taksija dok je pevačica tek nekoliko sekundi pre toga izašla na ulicu. Beyonce je otvorila vrata svog Mercedesa jer je odlučila svratiti u jedan londonski butik. U tom trenutku prolaznici su zaprepašteno promatrali kako taksi u naletu udara u vrata automobila dok je pevačicu promašio za svega nekoliko centimetara.

Nakon nemilog događaja Beyonce je bila vidno potresena. “Bilo je to grozno za gledati. Sve se dogodilo jako brzo, taksi se stvorio niotkuda. Beyonce je izgledala potreseno. Da se sve dogodilo samo nekoliko sekundi ranije, ko zna šta bi bilo s njom”, rekao je jedan očevidac The Sunu.

Beyonce je taman bila na putu prema japanskom restoranu Zuma, u kojem je trebala provesti romantično veče sa suprugom Jay-Zjem, kada se nezgoda dogodila. Nakon toga, par je morao ostaviti autombil te pričekati da im stigne drugi kako bi došli do restorana. Pevačica se tokom izlaska malo smirila i oporavila od šoka te je nakon večere viđena kako dobro raspoložena i vedra napušta restoran u društvu supruga.

OSTAVI KOMENTAR