384
Beyonce jedva izbegla saobraćajnu nesreću

Beyonce jedva izbegla saobraćajnu nesreću

384
SHARE

Beyonce Knowles za dlaku je izbegla povredu u saobraćajnoj nesreći na ulicama Londona. Vrata njenog automobila otrgnuta su u naletu taksija dok je pevačica tek nekoliko sekundi pre toga izašla na ulicu. Beyonce je otvorila vrata svog Mercedesa jer je odlučila svratiti u jedan londonski butik. U tom trenutku prolaznici su zaprepašteno promatrali kako taksi u naletu udara u vrata automobila dok je pevačicu promašio za svega nekoliko centimetara.

Nakon nemilog događaja Beyonce je bila vidno potresena. “Bilo je to grozno za gledati. Sve se dogodilo jako brzo, taksi se stvorio niotkuda. Beyonce je izgledala potreseno. Da se sve dogodilo samo nekoliko sekundi ranije, ko zna šta bi bilo s njom”, rekao je jedan očevidac The Sunu.

Beyonce je taman bila na putu prema japanskom restoranu Zuma, u kojem je trebala provesti romantično veče sa suprugom Jay-Zjem, kada se nezgoda dogodila. Nakon toga, par je morao ostaviti autombil te pričekati da im stigne drugi kako bi došli do restorana. Pevačica se tokom izlaska malo smirila i oporavila od šoka te je nakon večere viđena kako dobro raspoložena i vedra napušta restoran u društvu supruga.

36 KOMENTARA

 1. Ne ja ne serem, u Nemackoj je zabranjen zato sto je Beyonce u spotu nosila kopiju jednog kostima koji je napravio nemacki dizajner…Valjda vi to treba da znate, vi ste mi kao neki fanovi… :)

 2. Sorrry nisam videla sta ste sve pisali..Hvala vam na ohrabrivanju..Love ya`ll..
  Beyonce je LEGENDA..znate koliko je volim..
  Btw ona je jedini artist koji kada poseti prijateljicu to postane svetska novost,radi na novome albumu,a zadnji se prodao skoro 7 mil worldwide..SO happy..
  Al mi nije jasno Zasto se Rihannin Rated R prodao tako slabo samo 3 miliona..
  DAYUMM..Nesto kod nje ne valja,jer joj karijera falling..Anyway zelim joj sve najbolje..Pozz

 3. @hottiehellyeah
  Dragi mi je zbog Bee…Zelim joj sve najbolje,zasluzila je…! Stvarno je legenda,jedna od retkih zvezda koja ima neverovatan glas,talenat,bez vecih skandala…Lepotica..!!!

 4. ma beyonce legenda,the beeesssttt!!!!!!sreća pa je nije zadesila ta nezgoda!yey!!!danas sam gledala spot,za glam gloss ili sl.,veoma je zgodna…..i žao mi je,ali je stv istina da je u njemačkoj zabranjen spot za video phone,jer je valjda nosila neku kopiju od donjeg rublja,,,,šmrc….but i still adore ya B!

 5. a ti luka mamicu ti tvoju jadnu ako je beyonce debela onda ni ja nzm shta je debelo,,,,,,,,omg shta je onda za tebe mršavo????užaaass

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.