147
Beyonce i malena Blue Ivy napustile luksuznu bolnicu

Beyonce i malena Blue Ivy napustile luksuznu bolnicu

147
SHARE

Blue Ivy Carter napustila je bolnicu Lenox Hill u Njujorku. Mama Beyonce i tata Jay-Z odveli su svoju malu princezu kući, a šuška se da su za privatnost u luksuznoj klinici potrošili oko 1,3 miliona dolara. Portparol bolnice potvrdio je New York Postu da je srećna porodica otišla iz bolnice jutros, nakon tri dana boravka.

Beyonce je rodila u subotu uveče. Par je navodno bolnicu napustio posle 1 ujutro, tokom noći, a ispred bolnice čekao ih je automobil. Otišli su u svoj luksuzni penthaus na Menhetnu, a ne sumnjamo da je Blue Ivy tamo dočekala uređena dečja sobica. Tokom boravka u bolnici muzička diva uživala je u maksimalnoj privatnosti i visokim merama sigurnosti, zbog kojih su ostali roditelji bili poprilično ljuti.

7 KOMENTARA

  1. pa kako nece bti ljuti? zanemaruju njihovu djecu zbog beyoncinog djeteta? sad napokon ostali roitelji mogu vidjeti svoju djecu. beyonce je pretjerala. mogu se kladiti da je osoblju u bolnici dala autogram.

  2. Tiky,nasla sam ja bila sliku nje i njene bebe,ali ne znam tacno na koju vijest sam je stavila :D A sad opet ne znam gdje sam je nasla :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.