167
Beyonce i Jay-z očekuju svoje prvo dete?

Beyonce i Jay-z očekuju svoje prvo dete?

167
SHARE

Beyonce Knowles navodno će uskoro dobiti dete sa svojim suprugom, poznatim reperom i producentom Jay-Z-jem. Kako navode američki tabloidi, Beyonce je bila šokirana kada je saznala da je trudna, ali je sada oduševljena činjenicom što će proširiti svoju porodicu. “Beyonce obožava decu, ali ju je vest svejedno šokirala. Nije očekivala da će tako brzo postati majka. Nadala se da će završiti prvo svoj novi album i napraviti ponovo svetsku turneju. Ali, svesna je činjenice da je dete Božji dar i jako je srećna”, rekao je izvor blizak pevačici za Us Weekly.

Prijatelji slavnog para, koji se venčao 2008. godine, takođe su izrazili svoje oduševljenje i rekli kako će njih dvoje biti odlični roditelji: “Od kada znam Jaya, porodica mu je najvažnija na svetu i uvek će i biti. Želim im sve najbolje”, rekao je Kevin Liles. Iako je sada oduševljena činjenicom što će postati majka, Beyonce je pre dve godine izjavila kako nije spremna da ima decu: “Videla sam kako je to kad imaš dete jer imam malog nećaka i, iskreno, još uvek nisam spremna za to”.

11 KOMENTARA

 1. Beyoncé demantovala trudnoću…

  22.10.2010. 12:40h 0 2
  …tačnije, njena majka Tina Knowles je to izjavila u emisiji “The Ellen DeGeneres Show”.

  Fanovi Beyoncé imaju razloga i da se raduju, ali i da budu pomalo razočarani – kako kaže Tina Knowles, majka poznate pevačice, Beyoncé ipak nije trudna, tako da pripreme za novi album i brojne nastupe koji se očekuju sledeće godine teku po planu. U emisiji “The Ellen DeGeneres Show” Tina je o ovoj trudnoći, o kojoj su izvestili skoro svi američki mediji, izjavila:

  “Ne, to nije tačno. Ne u ovom trenutku. I ja lično to jedva čekam, jednog dana. Da je verovati svim glasinama koje su mediji do sada preneli, trebalo bi da imam najmanje pet – šest unučića.”

  Magazin New Musical Express piše i da je verovatno da se pregovara sa pevačicom u vezi njenog nastupa na prestižnom britanskom Glastonbury 2011 festivalu, a druga imena koja se spominju kao kandidati za headlinere su U2, Coldplay i Prince..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.