240
Beyonce će pevati na koncertu u čast Michaela Jacksona

Beyonce će pevati na koncertu u čast Michaela Jacksona

240
SHARE

Iako trudna, pevačica će nastupiti na koncertu koji je zakazan za 8. oktobar u Kardifu, prenosi TMZ, ali će to učiniti putem satelita.

Beyonce će u oktobru biti u petom mesecu trudnoće, pa ne želi da bilo šta reskira putovanjem u Vels. U međuvremenu, fanovi i dalje protestuju protiv koncerta jer suđenje Dr. Conradu Murrayju još nije završeno. Protiv koncerta su i Michaelova braća i sestre Jermaine, Randy i Janet Jackson koji takođe žele da se on organizuje tek kad bude poznat ishod suđenja.

9 KOMENTARA

  1. Pa Super ona stvarno dobro peva zelim ako je koncert iskreno u cast da bude dobar a ako je radi navca da im niko ne dodje dosta su na Majkla zaradjivali dok je bio ziv a sad jos gore!!!A KO JE BAS U CAST S ISKRENOM NAMEROM,POSTOVANJU I LJUBAVLJU ONDA NEKA JE ODLICAN I NEKA JE MOTO:KEEP MICHAELING!!! AWW!!!

  2. Po mom mišljenju, koncerti u Majklovu čast treba da se održavaju svake godine i svake godine na različitim mestima. Ove u Kardifu, sledeće u Madridu, pa u Parizu, pa se nadam da bi jednom stiglo i do Beograda. Drago mi je što će Beyonce pevati na koncertu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.