120
“Beskućnik sam zbog Jennifer Anniston i umirem od gladi”

“Beskućnik sam zbog Jennifer Anniston i umirem od gladi”

120
SHARE

Jedan je muškarac u Holivdu privukao pažnju fotografa neobičnim natpisom koji je nosio s sobom. Na njemu tvrdi da je Jennifer Aniston izvor svih njegovih egzistencijalnih problema.

“Zbog Jennifer Aniston sam beskućnik, umirem od gladi i potpuno sam švorc. Ona je okrutna i bez srca, uništila mi je život i moj američki san”, napisao je muškarac, poznat kao Gregory A. Marsic na velikom kartonu s kojim stoji na holivudskoj ulici.

Gregory je navodno statirao na setu filma “Raskid”, u kojem je Aniston bila glavna glumica. Tvrdi da su ga lažno optužili za napastvovanje grupe žene i izbacili s posla, nakon čega mu je život krenuo nizbrdo. Osim optužbe za napastovanje, Gregory se navodnu našao u sukobu s jednim od telohranitelja Jennifer Aniston pa je tako ostao bez posla. Kaže da se njegova glumačka karijera završila i misli kako je poznata glumica kriva za sve njegove nedaće. Jennifer za sada nije komentarisala potez očajnog beskućnika.

5 KOMENTARA

  1. a kad je vec okrutna, kako je onda dosao u dodir sa njenim tjelohraniteljima. hajmo sad nju okriviti za to sto sam ja dobila 3 iz matematie. gledala sam film sa jennifer umjesto da sam ucila matematiku i sad je ja moram kriviti. svasta.
    OVAJ SVIJET CE BITI LUD SVE DOK IMA LUDIH OSOBA NA NJEMU

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.