Start Stars Hot News! Beskrajno duhovita: Ovo su 10 najboljih izjava Taylor Swift na tviteru!

Beskrajno duhovita: Ovo su 10 najboljih izjava Taylor Swift na tviteru!

SHARE

H

Prelepa, talentovana, vredna i izuzetno duhovita, samo neki su o prideva koje Taylor Swift apsolutno zaslužuje.

O tome koliko je slavna pevačica zabavna, najbolje svedoče njene izjave na tviteru, a mi smo odabrali neke od najinteresantnijih – koje bi ti izdvojio/izdvojila kao najbolje?

H

1. Zašto mi niko nije rekao da sam četiri sata imala čokoladnu tortu po sred lica? A, pa zato što si je sama pojela Taylor! Sama si je pojela.

2. Publika u San Antoniju je bila tako neverovatna i toliko glasna. Sad sam zaglavljena u gužvi koja je nastala nakon mog koncerta, što je konfliktan (i dobar i loš) osećaj.

H

3. Onaj momenat kad kupite makaze i pokušate da ih otvorite, ali to ne možete da uradite je NEMATE MAKAZE.

4. Nastupila sam u Hjustonu! Onda sam imala probe za Billboard nagrade u Las Vegasu! Onda sam ispraznila svoj ormar i ukapirala da je 79% mojih majica na pruge.

H

5. Upravo sam čitala tekst na boci šampona sa udaljenosti od dužine ruke kako bih proverila da li mi još uvek trebaju sočiva – ispostavilo se da mi trebaju. Baš zabavna noć.

6. Gledam TV s mojom mačkom dok jedem Toy Story slatkiše. Istovremeno imam i 80 i 5 godina.

H

7. Znači, moj daljinski za TV ne radi – to znači da su moji večernji planovi sa detektivima Benson i Stabler propali. I Eames i Goren. I Dr Grey.

8. Ne bih trebala previše da razmišljam o tome što mi je moja porodica poklonila novu tablu za igru Skrebl i hranu za moju mačku, zar ne? Imam li ja 85 godina?

H

9. Kineska hrana. “Red i zakon” DVDovi. Mačka. Ćebe. Kauč.

10. Toliko sam uzbuđena što noćas nastupam na ARIA! Nikad tamo nisam bila. Evo stiže nevolja (Trouble)…Kapirate šta hoću da kažem? Izvinjavam se. Znam. Izvinjavam se.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR