Start Stars Hot News! Bend bivšeg basiste Metallice – NEWSTED kao predgrupa Slayeru

Bend bivšeg basiste Metallice – NEWSTED kao predgrupa Slayeru

SHARE

jason_gal_pic6

Kao predgrupa SLAYERU na koncertu u Kombank Areni, 25. juna, nastupiće bend NEWSTED. NEWSTED je bend bivšeg basiste Metallice – Jason Newsteda.

Jason se pridružio Metallici posle smrti Cliffa Burtona, 1986. godine gde je bio do 2001. godine čime je i dalje basista sa najdužim stažom kod njih. Po odlasku iz Metallice, nastavio je sa svojim bendom Echobrain, zatim svirao sa Ozzy Osbourneom i u heavy metal bendu Voivod.Takođe, vlasnik je i izdavačke kuće Chophouse Records iz Kalifornije.

null

SLAYER, jedan od najznačajnijih heavy metal bendova današnjice, po prvi put će nastupiti u Beogradu upravo u Kombank Areni, 25. juna. Od samog početka, 1981. godine kada su nastali, muzika Slejera odražava previranja i zastranjivanja u društvu otvoreno iznoseći svoj stav o političkim, socijalnim i ekonomskim poremećajima. Za tri decenije koliko postoje, njihova direktna brutalnost postavila ih je za jedan od vodećih metal bend na svetu i jedan od retkih koji nije pravio kompromise po pitanju zvuka, imidža i živog nastupa. Do 02.06. ulaznice će biti 1900 dinara a zatim, do datuma koncerta, po ceni od 2200 dinara.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

OSTAVI KOMENTAR