Start Stars Hot News! Belieberi u suzama: Justin Bieber iskulirao fanove na meet&greetu u Brazilu! (video)

Belieberi u suzama: Justin Bieber iskulirao fanove na meet&greetu u Brazilu! (video)

SHARE

NY: OPENING CEREMONY S/S 2014 Women's and Men's Show & After Party

Verni Belieberi u Brazilu mesecima su sakupljali po 1000 evra kako bi kupili karte koje im garantuju meet&greet sa svojim idolom, ali on ih je jako razočarao svojim ponašanjem.

Meet&greet inače je održan uoči njegovog koncerta u Sao Paulu a pristup Jusu plaćao se čitavih 1000 evra, za šta su Belieberi u relativno siromašnom Brazilu novac sakupljali mesecima. Međutim, mnogi od njih ostali su u suzama jer su jedino dobili priliku da se na brzinu slikaju sa Jusom, nakon čega ih je obezbeđenje grubo odgurnulo ka izlazu. Kako ne bi ispalo da se radi o još jednom izmišljotini tabloida, Belieberka Cristian Almeida hrabro je odlučila da snimi šta se sve događalo.

http://youtu.be/VuGrGX_JKTc

Na užasavajućem videu možemo videti kako se Justinov nabildovani telohranitelj bezobrazno odnosi prema fanovima i bukvalno ih gura ka izlazi odmah nakon što se slikaju sa svojim herojem. Pritom, Biebs nažalost uopšte ne reaguje, već stoji u mestu i jedva progovara, kao da jedva čeka da se sve završi. Siroti Belieberi tri sata su čekali svog idola, a obezbeđenje im čak nije dozvolilo da unesu poklone koje su mu pripremili. Razočarani fanovi kasnije su o tome pisali na tviteru ali mu i pored takvog ponašanja sve praštaju. “Iako me je iskulirao, drago mi je što sam ga srela… Mnogo sam plakala ali su me i drugi Belieberi tešili, a i ja sam tešila njih. Ipak, i dalje ga volim.”

Ne znamo za vas, ali po nama ovo je užasno – tretirati fanove kao da su roba, odnosno vreća s novcem i pružiti im bukvalno jednu sliku u improvizovanom šatoru za čitavih 1000 evra ne samo da je bezobrazno već se može posmatrati i kao prevara! Pitamo se, da li bi obezbeđenje smelo ovako da se ponaša da se među fanovima našla i neka starija osoba, a ne samo tinejdžerke nad kojima su se iživljavali?

OSTAVI KOMENTAR