378
Belieberi napravili veliku pometnju u Londonu

Belieberi napravili veliku pometnju u Londonu

378
SHARE

Armija obožavalaca Justina Biebera zaustavila je saobraćaj u gradu pokušavajući da dopre do svog idola.

null

null

Nakon što su satima čekali ispred hotela, fanovima nije bio dosta što ih je Jus pozdravio, pa su zaustavili sav saobraćaj dok su po svaku cenu pokušavali da priđu mladom Kanađaninu.  Oni nisu dozvolili pevaču da ih napusti u svom automobilu, pa su ga okružili i čak sedeli na haubi. Justinu ovo nimalo nije prijalo, pa je o svemu pisao na Twitteru: “ova devojka je sedela na haubi mog automobila u Londonu. Bila je u fazonu ‘on nigde ne ide’.”

null

null

Po rečima jednog od prisutnih, nema toga što Belieberi neće uraditi da se približe Justinu. “Njegova baza fanova je neumorna. Telefoni u hotelu nisu prestajali da zvone od kad je stigao.  Zaposleni su znali da će biti ludnica, ali ne ovolika.” Nekad zaista nije lako biti slavan!

10 KOMENTARA

  1. Hahahah u fazonu ‘on nigde ne ide’ lol Crnkinja je carica! Sela na haubu. Barem ce je Jus zapamtiti. A mi ovde moramo da cekamo jos deset godina da dodje :( ali cu ga onda kidnapovati pa nece ici nikuda :D

  2. JustinBieber pa to bre..nzna sta ga ceka ako dodje u Srbiju ozenice me 1000% xD..ali treba da cekam,pitanje je vremena ali NSN i docice on jednom u svojoj karijeri pa makar bio smak sveta… :D

  3. On kad bi doso u beograd,to ce biti jedno za 100godina kad svi budemo mrtvi,a skoro svaka devojka iz Beograda bi volela da Jus dodje.To bas nije lepo da obidje ceo svet cak i Hrvatsku a nas da ostavi na bedaku.;(.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.