Start Stars Hot News! Belieberi napadaju Selenu zbog izjave da je naterala Justina na plač

Belieberi napadaju Selenu zbog izjave da je naterala Justina na plač

SHARE

null

Selena je neočekivano pristala da razgovara o svojoj vezi s Justinom Bieberom u šou Davida Lettermana, a Belieberi su ostali šokirani njenom izjavom na račun njenog idola.

Sel je bila odlično raspoložena a voditelju je otkrila kako je uspevala da rasplače Justina Biebera, nakon čega je počela glasno da se smeje. Naravno, Belieberi su to jako loše podneli, pa su tviter zasuli uvredama na račun pevačice i glumice. “Selena je ispričala kako je naterala Justina na plač a onda se još i smejala tome. Patetična je”, stoji u jednom komentaru. Druga osoba je napisala: “U suštini, rekla je kako je naterala da plače. Mogla si to i da prećutiš Selena, umesto da to otkriješ celom svetu, o moj bože.”

null

Evo i još nekih interesantnih komentara Belieberki: “Ne razumem kako možete biti Belieber i pritom voleti Selenu, posle svega što je priredila Justinu”, “Poštovala sam Selenu do sad ali to više ne mogu. Naterala je Džastina da plače i ponosna je na to. Izgubila sam poštovanje prema njoj.” Da li misliš kako je Selena preterala ili se Belieberi samo previše zaštitnički ponašaju prema svom idolu?

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR