Start Stars Hot News! Belieber potrošio 100.000 dolara na operacije kako bi što više ličio na...

Belieber potrošio 100.000 dolara na operacije kako bi što više ličio na Justina!

SHARE

bieber21n-2-web

Toby Sheldon, 33-godišnji tekstopisac iz Los Anđelesa, potrošio je čitavih 100.000 dolara a sve kako bi što više ličio na Justina Biebera, kog smatra prelepim.

Iako je potrošio ogroman novac kako bi bi njegovo lice bilo što sličnije Justinovom, on kaže kako još uvek nije zadovoljan rezultatima. “Kad je Justin postao poznat, njegovo lice bilo je svuda a kad sam ga ugledao, odmah sam pomislio, ‘Želim da izgledam kao on'”, ispričao je Toby za MailOnine.

e4txRRU

On ističe kako je prvo poželeo da iskopira njegovu frizuru pa otišao na transplantaciju kose. “Bile su potrebne tri transplantacije i ukupno 21.000 dolara kako bih poravnao kosu i da bi mi ponovo izrasle šiške”, priča Toby. “Koristeći Justinovo lice kao inspiraciju, uspeo sam da promenim svoj izgled i sad delujem mnogo mlađe.” On je ispričao i kako je postao opsednut Justinom Bieberom. “Kad sam prvi put poželeo da izgledam kao Justin, samo sam obraćao pažnju na pojedine elemente njegovog dečačkog izgleda, kao što su kosa ili struktura njegovog lica. Međutim, onda sam primetio njegov osmeh”.

Atlanta : Justin Biever Concert:

Sheldon otkriva i nešto vrlo neobično – iako obožava Justinov izgled i sebe smatra Belieberom, on kaže kako nije posebno opsednut njegovom muzikom. “Nije da nešto posebno slušam njegovu muziku, ali njegovo je lice je tako savršeno da svaku promenu radim po uzoru na njega. Moram još da radim kako bih se pretvorio u Justina, što podrazumeva operaciju vilice i nosa.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

39 KOMENTARA

  1. Oo boze,ova decko ni malo ne lici na Jussa…Preteruje kak je bolestan omgg + ova frizura mu je otrcana nije ni upola kao justinova,ni apsolupno nista ne lici na njega omg+ I posle meni kazu da sam opsednuta Jussom…O boze+

OSTAVI KOMENTAR