424
Bela kuća i Barack Obama mole Justina Biebera za uslugu

Bela kuća i Barack Obama mole Justina Biebera za uslugu

424
SHARE

Prema pisanju američkih medija, predsednik Barack Obama zatražio je pomoć od najpoznatijeg tinejdžera na svetu, Justina Biebera.

Naime, Barack se susreo s jednom devojkom čiji je otac stradao 2001. godine u napadu na World Trade Centar. Ona je rekla kako obožava Justina na čega je Barack rekao kako je Justin super klinac, a on to zna jer ga poznaje.

Ponešen temom, Barack je ponudio devojci da je upozna s Justinom. Stoga je Bela kuća provela nekoliko sati na telefonu da bi kontaktirala Biebera koji je bio srećan što se čuje s predsednikom. Obećao je da će se sresti s devojkom, ali tek kad bude u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, mladi Kanađanin trenutno se nalazi na turneji. Datum i mesto susreta nisu još poznati, ali Barack veruje kako će njegov mladi prijatelj ispuniti dato obećanje.

32 KOMENTARA

  1. Haha evo ja sam ti dala ( – )

    Tvoj glas je zabeležen. Hvala.    It’s Bieber,bitch..;) komentar dat May 15, 2011 u 7:10 pmSto ste jadni vi hejteri koji nam nabijate minuse sto se radujemo jer ce nam doci JB.Odvratni ste.
     Hahaha :) 

  2. JadniiIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii h8TERIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TAKO MI VAS JE ZAOOoooOoOooOOooOOooOOooOOooOOoO……………..
    Da bog(Justin) da svima Justin pevao na svadbi…….

  3. hahahahahahahaha kud bas na svadbi? hahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahah ja se svakako udajem bez scadbe 10000000000000000000% hahahhahahahahahahahhaha NA SVADBI. hahahahahahah :-D

  4. nisam jos sigurna da li ce doci,ali ja bih jako volela da dodje……………..jos cu se raspitati………….WE WANT JUSTIN IN BELGRADE!!!!!!!!!!!!!!!!!1

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.