Start Stars Hot News! Bela kuća demantuje: Barack Obama nije 80-tih godina bio teleportovan na Mars

Bela kuća demantuje: Barack Obama nije 80-tih godina bio teleportovan na Mars

SHARE

Američki časopis Weird objavio je popis hit teorija zavere, a među njima se našla i ona da je predsednik SADa Barack Obama zapravo vremenski putnik koji je bio na Marsu.

Tu tvrdnju u intervjuu su izneli Andrew Basiago i William Stillings koji tvrde kako su i sami vremenski putnici, istraživači svemira i vladini agenti. Prema njihovim rečima, Obama je tokom 1980-ih bio deo tajnog projekta CIA-e za istraživanje Marsa. Tamo se navodno teleportovao s današnjom direktorkom agencije DARPA. Osim toga, “vremenski putnici” tvrde kako Obama nije 2008. godine lagao o svom vojnom stažu kako su ga tada napali politički protivnici jer je on tokom 1980-ih bio deo tajnog intergalaktičkog projekta CIA-e čije se sedište tada nalazilo na jednom javnom univezitetu u SAD-u.

U sklopu tog projekta je 1981. godine i 1983. godine dva puta posetio Mars pomoću komore za teleportaciju koja je nazvana “skok soba”, a misija celog projekta bila je uspostavljanje zemaljske odbrane i teritorijalne suverenosti. Njegov prethodnik Ed Dames navodno mu je pre puta savetovao: “Biti viđen, a ne pojeden”. Takođe, 19-godišnji Barack navodno je bio jedan od deset tinejdžera koji su izabrani za tu misiju, a zvali su se Teen Titani.

Iako ovaj scenario više nalikuje nastavku filma “Ljudi u crnom” nego nekom stvarnom scenariju, Bela kuća izdala je zvanično saopštenje u kojem demantuje da je Obama bio vremenski putnik, da postoje intergalaktičke misije i da nikad nije bio na Marsu. “Barack Obama nikad nije bio na Marsu osim ako računate to da je gledao Marvina Marsovca”, stoji u zvaničnom saopštenju Bele kuće.

OSTAVI KOMENTAR