Start Stars Hot News! Beckham pukao i isterao Victoriju iz zajedničkog kupatila: Jako je neuredna!

Beckham pukao i isterao Victoriju iz zajedničkog kupatila: Jako je neuredna!

SHARE

David Beckham izbacio je Victoriju iz njihovog zajedničkog kupatila i sada svako ima svoje. Fudbaleru, naime, smeta što mu je supruga neuredna. Iako je sam priznao kako je opsednut čistoćom i čak misli kako ima omanji opsesivno-kompulsivni poremećaj, David istrajava u činjenici da mu je žena neuredna. Nedavno se požalio kako će morati proširivati ormar jer Victoria svoju odeću ostavlja svuda. Nakon jedanaest godina braka par ima odvojena kupatila.

“Ostavlja fioke otvorene, a isto radi i s pastom za zube. To je poprilično neuredno. No dobro, sada je to njeno kupatilo, mene ne ometa više, pa mi ni ne smeta”, otkrio je David. Victorija je i sama potvrdila suprugovu priču.

“Da, jako sam neuredna. Čista sam, ali neuredna. Srećom imamo odvojena kupatila. Svi proizvodi koje David koristi smešteni su u fioke, uredno složeni i sakriveni. S druge strane, mojih proizvoda ima po celom kupatilu, kao da pravim izložbu. David je, za razliku od mene, jako uredan i nema nikakvih iritantnih osobina što se toga tiče”
, zaključila je Victoria.

OSTAVI KOMENTAR