510
Beckham, Lady GaGa i Rihanna za gladne u Africi

Beckham, Lady GaGa i Rihanna za gladne u Africi

510
SHARE

David Beckham, Lady GaGa i Rihanna su se uključili u veliku dobrotvornu akciju koja se bori protiv gladi u istočnoj Africi. Zvezde su tako na svojim Twitterima i Facebook profilima umesto uobičajenih postova o tome šta rade i kakvu novu tetovažu imaju počele da objavljuju poruke podrške i tako žele da pokažu da imaju i veliko srce.

Kampanja koju podržavaju se zove “I’m Gonna Be Your Friend”, a cilj joj je da skupi sredstva za pomoć prvenstveno gladnoj deci. Osim već spomenutih, kampanju podržavaju i brojne druge zvezde koje pozivaju i ostale ljude da se pridruže akciji i pomognu koliko mogu. U okviru kampanje je snimljen i film koji je režirao Kevin MacDonald, reditelj “Kraljevog govora”.

Film je napravljen prema himni Boba Marleyja “High Tide or Low Tide”, a dobrotvori se nadaju da će ga videti više od 600 milliona ljudi i poželeti da pomognu. U kampanju i promociju filma uključili su se i Britney Spears, Eminem, Jennifer Lopez, Justin Bieber i brojni drugi.

13 KOMENTARA

  1. Zaboravili ste da napišete Britni BRAVO! Prva se Britni priključila u akciju,pa tek onda Gayga ;) Ali dobro..Veoma lepo i humano od njih :D

  2. @jovana,pa jeste,Britni QUEEEN je prva,ali izgleda da je BRAVO nju zaboravio (kao i uvek) i to me jako nervira..Uvek gde je ona prva i najhumanija BRAVO stavlja neke zvezdice ispred nje :roll: Ideš na Britney.rs?

  3. PRELEPO OD NJIH STVARNO I OD GAGAE,RIRI I BEKAMA….PRELEPO KAD POMAZU GLADNOJ DECI KOJA SVAKI CAS MOGU UMRETI OD GLADI TEK KAKO IM JE I BEZ VODE I HRANE….ONI IMAJU SRCA I DUSE….
    GO GAGA<3
    GO  RIRI  <3

  4. Lijepo od njih! Cula sam da je stanje u Africi uzasno…
    @Ana @jovana nije vazno ko se prvi ukljucio u akciju a ko zadnji!! -_- Vazno je da pomognu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.