Start Stars Hot News! Beba koja glumi malenog Harryja Pottera u novom filmu dobila skroman honorar

Beba koja glumi malenog Harryja Pottera u novom filmu dobila skroman honorar

SHARE

Beba koja glumi Harryja Pottera u tom dobu u poslednjem filmu o malom čarobnjaku dobila je za svoj nastup samo 40 funti. Toby Papworth se pred kamerom pojavljuje četiri puta i učestvuje u trejleru za film. Njegova majka je ostala šokirana kada je dobila ček za nastup svog sina. Cifra ispisana na njemu nije dovoljna ni za dve karte za 3D bioskop u Britaniji.

[youtube 5NYt1qirBWg]

“Nisam mogla da verujem svojim očima kada sam videla ček. Obećali su mi da će dobiti veće dnevnice i da će pokušati da povećaju cifru”, rekla je Tobyjeva majka Ashley. Svog je 20-mesečnog sina odvela na snimanje filma koje je za njega trajalo samo jedan dan. Na setu je imao svoju garderobu pa je snimao u dva navrata ujutro i u dva poslepodne.

“Morala sam da ga mamim omiljenim igračkama da pogleda u ovom ili onom smeru. Još je jedna beba snimala, a ja sam tek u junu saznala da su za film odabrane scene s Tobyjem. Njegovo je malo lice video ceo svet. Kada sam shvatila da će on stvarno biti u filmu, zvala sam agenciju, a oni su mi rekli da će za to dobiti samo 40 funti”, rekla je mama Ashley, koja nije dobila ni besplatne karte za bioskopsku projekciju filma, već je morala da plati da vidi svog sina na velikom ekranu. Iz kompanije Warner Bros kažu da su takve honorare dogovarale kompanije s kojima sarađuju.

OSTAVI KOMENTAR