182
Baš u problemima: Billie Joe Armstrong će i za Božić biti na...

Baš u problemima: Billie Joe Armstrong će i za Božić biti na lečenju

182
SHARE

Direktor izdavačke kuće Warner Bros. za koju rade Green Day kaže da cela priča oko rehabilitacije nije šala, pa da će pevač duže vreme biti na lečenju.

null

Billie Joe se prijavio u rehabilitacioni centar prošlog meseca, nakon što je izazvao skandal na iHeartRadio festivalu u Las Vegasu, gde je polomio gitaru i uputio čitav niz uvreda organizatorima. Kako prenosi Rolling Stone, Billie je sad pod konstantnim nadzorom kako bi se odrekao loših navika.

null

“Njegovi doktori još uvek ga procenjuju. Sve što mogu da kažem jeste da ne znam da li ćemo ga videti pre ili posle Božića. U osnovi, ne zna se kad će se vratiti”, saopštio je čelnik Warnera.

FOTO: SIPA

18 KOMENTARA

  1. Sudbino mrzim te mrzim te mrzim te mrzim te mrzim teeee !!!! Morala si i ovo da zaseres ?!? God,where is this world going ? (-_-)

  2. BIllie drži se,najbolji si
    PS. Bravo nemoj uvek kada objavljuješ nešto o Billie-u stavljati fotografije sa istog koncerta

  3. A debili koji se lože na Bibera, Miley itd., a pritom ne volite green day, aj razgulite nemate kvaliteta u ušima, jadan B a vi tu kakite nešto. Šta komentarišete da je ružan mame vam, em što je preeeeleeeeep i em što za tešku situaciju komentarišete njegov izgled, ajao kako jadnoo!!!
    ♥♥♥B♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.