368
Baš ga voli: Lady Gaga kupila dečku za rođendan preskupi ruksak

Baš ga voli: Lady Gaga kupila dečku za rođendan preskupi ruksak

368
SHARE

Lady-Gaga-Taylor-Kinney-PDA-lady-gaga-27985698-817-1222

Lady Gaga odlučila je da još jednom pokaže svima koliko voli svog izabranika Taylora Kinneya, pa mu je za čitavih 55.000 dolara kupila ranac! U pitanju je predmet koji je dizajnirao i potpisao uticajni umetnik Dejmijen Hirst i deo je vrlo ograničene kolekcije, zbog čega je i tako skup.

“Taylor obožava ruksake pa je ona želela da mu kupi jedinstven primerak – napravljeno ih je samo 12″, otkriva jedan izvor za The Sun. To ipak nije sve, jer Gaga planira i organizovanje nekoliko proslava. “Sredila im je let avionom za Čikago, kako bi videli njegovu familiju. Gaga zna da Taylor vrlo ozbiljno shvata svoj rođendan ali joj je uvek teško da pronađe poklon jer on ne voli brza kola, velike kuće ili skupocena odela.”

Autor: Life Content

35 KOMENTARA

  1. @Vas Happenin ljubavi…..ne mogu da verujem da se druzis sa Martom..zar ne znas da ona bas nije kod kuce?? stvarno sam mislila da sam ti omiljena osoba,ali vidim da mi je neko zauzeo to mesto!!! i to,niko drugi nego MARTA,osoba sa kojom sam se najvise svadjala!!!!

  2. @:) Mozes :D Teaaaa!!!! <3 Pa zao mi je sto vam svima smeta sto sam zavolela Martu, ali jbg, ne zelim da prestanem nikako.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.