223
Azealia Banks potvrđuje: Sarađivala sam sa Beyonce i Lady Gagom

Azealia Banks potvrđuje: Sarađivala sam sa Beyonce i Lady Gagom

223
SHARE

Azealia Banks otkrila je da je sarađivala sa trenutno dve najveće muzičke zvezde – Beyonce i Lady Gagom, ali nije htela da otkrije ništa o njihovoj zajedničkoj pesmi.

Kontraverzna reperka je, prema pisanju medija, navodno sa ove dve pevačice, snimila pesmu pod imenom “Ratchet”, a sada smo dobili i dlimičnu potvrdu od nje da je to istina. Naime, ona je priznala da je radila sa Beyonce i Lady Gagom, međutim nije otkrila o kakvoj se saradnji radi. Azealia je izjavila da, i pored toga, nije obožavatelj rada sa drugim muzičarima: “Volim da radim samomstalno. Nije da ne volim kolaboracije, ali nikada ne znam šta da radim. Ipak, sarašivala sam sa Lady Gagom, Beyonce i Kanye Westom,” rekla je reperka u jednoj radijskoj emisiji.

Autor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. E, lupajte minuse ako vam je volja, ali ja stvarno nemam pojma koja je ova O.o Da li je ona u srodstvu sa Tyrom Banks lil je nes potpuno drugacije ?

  2. Pa potrazite na GUGLU ko je Azealia.Extra reperka,a najveci hit joj je 212,potrazite na youtub-u. Inace jedva cekam ovu pesmu!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.