836
Axl Rose više ne želi ni da dođe na prijem Gunsa u...

Axl Rose više ne želi ni da dođe na prijem Gunsa u Rokenrol kuću slavnih

836
SHARE

Članovi  Guns’n’Rosesa neće nastupati zajedno na svečanosti koja se organizuje u Rokenrol kući slavnih povodom primanja novih članova. Bend je trebao u subotu da nastupa na svečanosti u Klivlendu i da bude primljen u “Rokenrol kuću slavnih”, ali Axl ne želi da dođe, piše Fox.

[youtube IYOYlqOitDA]

“Neću doći na primanje u Rokenrol kuću slavnih i s poštovanjem odbijam da budem primljen u istu kao član ‘Guns’n’Rosesa’. Zahtevam da me ne uvode u istu u mojoj odsutnosti i želim da znate da niko u moje ime ne može i ne sme primati nikakve počasti niti govoriti”, napisao je Axl u pismu koje je poslao organizatorima.

[youtube zRIbf6JqkNc]

San svih obožavatelja ovog benda bio je da će se u subotu ponovo naći stari članovi i zasvirati zajedno. Čak je i Slash prošlog meseca dao malo nade za to u svom intervjuu koji je dao za AP. “Mnogo toga se govori u svrhu samopromocije. Pustite lažljivce da govore. Vreme je da se krene dalje. Ljudi se rastaju, a život ne garantuje uvek uspešan i dobar kraj karijere ili nečeg drugog”, zaključio je Axl. Slash bi u svakom slučaju trebao doći. Osim legendarnog benda, u “Rock’n’Roll Hall of Fame” trebali bi biti primljeni: Beastie Boysi, Red Hot Chilli Peppersi, Laura Nyro i The Small Faces/The Faces.

8 KOMENTARA

    • Izvođači u Rokenrol kuću slavnih mogu ući najranije 25 godina nakon osnivanja. 2012. je bila prva prilike za Gunse.

  1. aaaa jao sta on sere da izvinete…Volim GnR i imaju super muziku al on je brete pretjero na jedan dan nece mu nista biti -.-”

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.