162
Avril Lavinge: Nisam znala kako da nazovem svoj novi album!

Avril Lavinge: Nisam znala kako da nazovem svoj novi album!

162
SHARE

Avril Lavigne

Avril ističe kako joj je najveći problem tokom snimanja novog albuma bio taj što nije mogla da smisli naziv za njega, pa zato i kaže da ga je nazvala po sebi.

“Jednostavno nisam znala kako da ga nazovem. Nisam mogla da pronađem naziv koji bi sve sumirao”, kaže ona za časopis Bello. Ona kaže kako naziv albuma mnogo manje bitan od reakcija samih fanova na ono što se nalazi na njemu. “Na kraju, nisam ni želela da mu dam ime. Samo sam vrlo uzbuđena zbog toga što će ga čuti moji fanovi. Mislim kako će oni biti iznenađeni”, objasnila je Avril.

Avril Lavigne

Kao što znamo, slavna kanadska muzičarka ima i svoju modnu liniju a njen prvi parfem uskoro će biti u prodaji. Ipak, ona ističe kako je sve što radi na neki način povezano s muzikom. “Volim stalno nešto da radim. Sve što radim van muzike je povezano s muzikom. Stvar je u dobrom menadžmentu i tome da istovremeno radim više stvari i pazim na sve. Moj miris je povezan sa novim albumom, kroz boju, teme i čitav osećaj.” Album “Avril Lavigne” u prodaji biće od 5. novembra.

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

6 KOMENTARA

  1. bravo eminem je izbacio novu pjesmu rap god obajvite to…meni je malo glupo kad ovi pjevaci nazovu album po svom imenu al dobro…..

  2. Pa dobro nije bitan naziv,bitne su pesme :)
    @Bravo jel ce imati njen parfem da se kupi u Srbiji?
    I molim vas odgovorite jel je stigao Our Moment u Srbiju u gde ima da se kupi? :D

  3. Imam zelju da komentarisem Bravo clanke, u ovom ste pogrijesili Avril Lavigne je prvi parfem izbacila 2009 godine a dosad ih ima tri. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.