Start Stars Hot News! Avril Lavigne:”Nisam ni sanjala da ću živeti u Holivudu”

Avril Lavigne:”Nisam ni sanjala da ću živeti u Holivudu”

SHARE

Avril Lavigne je na međunarodni dan žena obožavaoce počastila svojim novim albumom “Goodbye Lullaby”. Na njemu je radila dve godine, a predstavila ga je singlom “What the Hell”.

O vezama je progovorila u pesmi „Push“ , dok svoju ranjivu stranu pokazuje u pesmi „Wish You Were Here“. Pesma „Goodbye“ govori o njenoj snazi da zatvori jedno poglavlje svog života i krene u drugo.

Na albumu je objavljeno 13 novih pesama, ali i pesma “Alice”, koju je Avril napisala za film Tima Burtona “Alisa u zemlji čuda”. “Moj prvi singl „What the Hell“ nije jako lična pesma. “To je pesma koja govori o životu, slobodi, promenama, otvorena je za različite interpretacije. Bilo da ste dali otkaz na poslu, završili školu, izašli iz veze. Govori o ličnoj slobodi”, otkrila je Avril.

“Nisam nikada sanjala da ću živeti u Holivudu. Samo sam želela da postanem pevačica. Stajala sam na krevetu, držala četku za kosu i pevala ispred ogledala na ormaru. Intervjuisala sam samu sebe i pretvarala se da sam gošća Davida Lettermana i Jaya Lena”, priznala je pevačica.

OSTAVI KOMENTAR