Start Stars Hot News! Avril Lavigne uživa u bračnom životu: Presrećni smo!

Avril Lavigne uživa u bračnom životu: Presrećni smo!

SHARE

avril

Avril Lavigne, koja se nedavno udala za frontmena grupe Nickelback Chada Kroegera, kaže da je presrećna u braku i da uživa sa svojim mužem iako zbog obaveza nemaju previše slobodnog vremena koje provode zajedno.

Slavna pevačica, koja je sinoć nastupila na iHeart muzičkom festivalu u Las Vegasu rekla je za E!News: “Uživam u braku i mi smo jako, jako srećni. On dosta putuje i ja dosta putujem pa se trudimo koliko možemo da budemo zajedno i da podržavamo jedno drugo.”
Avril je na nastupu oduševila publiku među kojima su bile i neke njene kolege iz sveta muzičke industrije. “Najbolji deo nastupa je bio kada sam sinoć videla Katy Perry i Drakea u publici. On je bio veoma uzbuđen što me je upoznao i rekao mi je da je slušao moju muziku dok je odrastao”, ispričala je ona.

avrill

Inače, Avril je nastupila nakon Miley Cyrus, koja je te večeri zaplakala na sceni. I pored toga što su mnogi kritikovali njen kontroverzan izgled i ponašanje u poslednje vreme, Avril ima samo reči hvale za svoju mlađu koleginicu. “Sjajno joj ide, ona sada rastura”, rekla je Avril.
Nakon brojnih obaveza, kanadska rokerka raduje se što će krajem meseca imati malo vremena za odmor. Naime, ona će 27. septembra napuniti 29 godina, a svoj rođendan će proslaviti sa Chadom, koji će taman da se vrati sa koncerta u Brazilu. “Moj muž je ju Južnoj Americi, na festivalu u Rio de Žaneiru sa Nckelbackom i doleteće nazad u Los Anđeles da se nađe sa mnom za moj rođendan. Stići će tog jutra, pa ćemo konačno biti zajedno. To je sve što želim za svoj rođendan, tako sam uzbuđena”, kaže Avril.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR