383
Avril Lavigne: Stalno me teraju da izgledam seksi!

Avril Lavigne: Stalno me teraju da izgledam seksi!

383
SHARE

Avril Lavigne Gets A Birthday Cake On EXTRA

Avril Lavigne kaže kako je iz muzičkih kuća konstantno ubeđuju da bi joj bilo bolje da nastupa polugola, ali da ona to jednostavno ne želi.

Avril ističe da joj ne pada na pamet da pođe stazama Rihanne i Miley Cyrus, koje u poslednje vreme privlače mnogo pažnje pojavljujući se u oskudnim kostimima. “Mislim da žene uvek teraju da izgledaju što više seksi. Ne znam, ljudi se valjda oblače kako žele, ja se oblačim kako ja želim”, rekla je ona u razgovoru za EntertainmentWise. “Ja se oblačim kako ja volim i ne pratim trendove”.

Avril Lavigne Gets A Birthday Cake On EXTRA

Kanadska pevačica trenutno se koncentriše na promociju svog novog albuma, a kaže kako će na njemu biti zastupljeni razni žanrovi. “Ima tu svega. Ima pesama u kojima dominira klavir i glas, neke su vrlo sirove, emotivne. Ima i par letnjih pesama koje su vrlo nostalgične. Tu je i rok pesma ‘Bad Girls’ sa Marilynom Mansonom kao i ‘Hello Kitty’ u kojoj dominira elektronika. Ma, ima svega.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. preslatka je ^_^ kraljica neko nemora da se skida kako bi se videlo da je lep ona je prelepa takva kakva jeste ;)

  2. Jako volim Avril i ne mogu dočekati njen novi album <333 Mislim da je ona prelija ovakva kakva jeste, malo mi nedostaju oni pramenovi xP Ali ona je kraljica i bez tih glupih stvari na koje je tjeraju da radi… Oni koji su talentovani, ne trebaju se skidati, a ona to jeste -.^

  3. Tako je!   :)
    Ona je pjevačica i treba da istakne svoj glas,a ne dijelove tijela.

  4. Ne treba uopsteee da podje stopama Rihanne,a pogotovo Miley Cyrus. Miley Cyrus je nekad bila lepsa,pristojnija na koncertima,ali sad,UZAS!! Avril je odlicna pevacica i ne treba uopste da se menja,budi takva kakva si,a ne da te neki covek menja ♥ :D ;)

  5. Obozavam je jer je prije svega prirodna i ostala je svoja otkad se prvi put pojavila na sceni.I tad je govorila da se nikada neci skidati poput britney ili madone,a to misli i sada.Kraljica je <3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.