462
Avril Lavigne psovala na nastupu i razljutila fanove

Avril Lavigne psovala na nastupu i razljutila fanove

462
SHARE

Vlasnici bejzbol tima Tampa Bej Rejs morali su da se izvine fanovima zbog ponašanja kanadske pevačice za vreme njenog nastupa.

Pop-rok zvezda imala je problema s zvukom na početku svog kratkog koncerta pa je osula paljbu po tehničarima ne biraju reči, a sve to moglo je da čuje preko 25,000 zgranutih fanova.
Organizatori su zbog toga objavili pismenu izjavu u kojoj se kaže da od svih izvođača zahtevaju izbegavanje psovki i da su zbog toga veoma razočarani onim što se desilo.

Avril se takođe osećala posramljenim zbog onog što se desilo, pa je pre napuštanja scene rekla: “Sjajno smo se zabavljali večeras i želimo da izbacimo čitavu tiradu i kažemo hvala Tampa Bej Rejsima! Zaista mi je žao ako su moje reči nekoga uvredile”.

10 KOMENTARA

  1. To je bilo baš ružno ss njene strane. Tamo je bilo verovatno i dece,ali makar je rekla da joj je žao. Nadam se da to stvarno misli.
    Prelepa je na slikama ^^

  2. O Boze,ljudi,i mi se nekad iznerviramo i pocnemo da psujemo,osim toga ona je samo htjela najbolje za sebe i fanove,kao sto se i ocekuje!Ja sam njen fan od svoje 12-te godine i mislim da je medju rijetkim pjevacicama koje u stvari pjevaju uzivo!:D

  3. Bitno je da se izvinila……..svima se desava da se iznerviraju……Bravo je ovo napisao kao da je smak sveta

  4. Slažem se sa Jovanom. Svi se mi ponekad iznerviramo i u afektu kažemo i ono što ne mislimo. Mada, više i ne verujem ovom sajtu s obzirom da su mnogo izmišljali i izvlačili iz konteksta.

  5. Mene nije briga sto je psovala. Mislim, naravno, ruzno je da pred fanovima koji ocekuju da se ludo zabave sa divom kaze tako nesto, ali ipak, kao sto su mnogi rekli: I vi ste se sigurno barem JEDNOM iznervirali i poceli da psujete! Msm, mozda niste psovali, ali ste sigurno nesto gundjali, tako da to sto se ona izletela i psovnula je isto kao da ste vi uradili to! I ona je obicna devojka (sa BOZANSTVENIM glasom), a neizbezno je za devojku da psuje! Bravo novina ne bas, ali Bravo sajt uvek sve pravi kao da je smak sveta!!! Tako da sam na neki nacin ocekivala da ce ovo da preuvelicavaju…
    Ja sam njen fan od svoje seste god… I OBOZAVAM JE!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.