429
Avril Lavigne izgubila glas na koncertu

Avril Lavigne izgubila glas na koncertu

429
SHARE

Pevačica je bila prisiljena da skrati svoj koncert u Londonu jer je na sceni izgubila glas, a tog dana je imala i drugih problema.

Avril je na pozornicu stupila s 30 minuta zakašnjenja a publici je rečeno da su u pitanju bili tehnički problemi. Pevačica je ostala bez glasa dok je pevala “Complicated” a tad je publici samo rekla da je imala jako loš dan i da ne može više da nastupa.

Ona je kasnije ostavila poruku na Twitteru gde se izvinila svima napisavši: “Danas je bio jedan od onih dana – imala sam lošu situaciju pre šoua koja me je preplašila na smrt, a onda sam izgubila i glas. Jako sam tužna ali sam zahvalna svojim fanovima što su me razumeli i što su uvek uz mene. Sve vas volim više nego što znate”.

18 KOMENTARA

 1. aa dusa :/ i moram da kazem da bravo opet kasni….to je postavila preksinoc na twitter -.- nadam se da ce joj biti boljeeee ;) <3

 2. to mora da je zbog onog sto je ubio majku zbog ulaznice za njen koncert…mora da joj je zbog toga lose ovih dana, posto nije nimalo svejedno da neku bude ubijen zbog tb :O I LOVE U AVRIL!!!

 3. ajj,Da brzo ozdravi.. <3
  Mada znamo da sam ja nejjjjjjveci FAN! :D
  AVRIL I LOVE YOU!!!!! <3
  AVRIL FOREVER!

  ƒσяєωєя ℓσνє avriL

  ╔══╗─────╔╗──╔╗──────╔╗
  ║╔╗╠═╦═╦╦╬╬╗─║║╔═╦═╦═╬╬═╦═╦╦═╗
  ║╠╣╠╗║╔╣╔╣║╚╗║╚╣╬╚╗║╔╣║╬║║║║╩╣
  ╚╝╚╝╚═╝╚╝╚╩═╝╚═╩══╩═╝╚╬╗╠╩═╩═╝
  ──────────────────────╚═╝

  ──███───█───────█──████────█──█──────██─██ ─█───█───█─────█───█───█──────█─────█──█──█ ─█████────█───█────████────█──█──────█───█ ─█───█─────█─█─────█───█───█──█───────█─█ ─█───█──────█──────█────█──█──████─────█

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.