188
Avril Lavigne i Chad Kroeger otkrivaju svoja bračna pravila: Nema izlazaka i...

Avril Lavigne i Chad Kroeger otkrivaju svoja bračna pravila: Nema izlazaka i alkoholnih pića!

188
SHARE

Avril lavigne & Chad Kroeger Perform Live In Vancouver

Iako su tek nekoliko meseci u braku, Avril Lavigne i Chad Kroeger već su napravili spisak svojih pravila kako bi održali uspešan brak iako su u centru pažnje javnosti.

U intervjuu za magazin People, slavni par otkrio je kako planira da održi svoju vezu.
Avril
O tome kako izdvajaju vreme jedno za drugo: “Ne provodimo više od dve nedeje razdvojeni. Chad mi je pružio veliku podršku i izlazio je sa mnom, što je sjajno. To nikada ranije nisam imala i to je učinilo sve mnogo boljim.”
O tome kako se bore sa brojnim obavezama: “Nakon našeg medenog meseca, samo smo odlučili da odemo kući i uživamo u braku. Zaista, naš dom je naš odmor.”

Chad
O izbegavanju alkohola kada nisu zajedno: “Ne pijemo kada smo odvojeni. Čak i ako smo razdvojeni nedeljama.”
O izbegavanju noćnih klubova: “Ne želimo da izlazimo na loša mesta. Neću da budem u Evropi i da moram da joj šaljem poruke i da je pitam gde je. Na taj način ne moramo da brinemo o takvim stvarima.
O uživanju u malim stvarima: “Za nas je iskrena sreća kada smo zajedno i odmaramo se u krevetu. Žudim za vremenom kada možemo da se ušuškamo jedno pored drugog i da gledamo film.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

5 KOMENTARA

  1. Izvinite sto ovdje pisem,ali da li neko zna hoce li se Justin pojaviti na dodjeli EMA nagrada sjutra? @Bravo.rs molim vas pisite nesto o tome <3

  2. Novi Avril-in album je super =D Upravo slušam Bitchin’ Summer xP Jako mi je drago što je ona sretna i izgledaju mi baš cute na slikama <333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.