242
Avril Lavigne i Chad Kroeger nakon venčanja: “Ovo je stvarno poseban osećaj”

Avril Lavigne i Chad Kroeger nakon venčanja: “Ovo je stvarno poseban osećaj”

242
SHARE

Avril_Lavigne___Songwriters_Hall_of_Fame_Induction_Ceremony_in_NY_13-06-2013_005

Slavni kanadski muzičari venčali su se u ponedeljak na intimnom ceremoniju u jednom dvorcu blizu Kana, a sad su još jednom govorili o svojoj vezi.

“Sve je bilo skroz prirodno, dugo smo bili prijatelji a onda se sve jednostavno desila”, rekla je Avril časopisu Hello. “Činilo se kao da je sudbina intervenisala a ja sam dobio taj poziv: ne dozvoli da ti ova izmakne”, dodao je Chad. “Kad taj prsten bude na vašem prstu i gledate ga svaki dan, a jednu osobu nazivate svojim mužem ili ženom, to je onda poseban osećaj”, zaključio je on.

Autor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Sve čestitke novopečenom bračnom paru. Nadam se da će kao u bajkama i oni živjeti srećno do kraja života. A da li ste znali da se draga Avril vjenčala u crnoj vjenčanici?! Mislim, ona nije prva koja je to uradila, ali u njenom slučaju ja to opravdavam, jer je ona punk princeza. :) 

  2. aaaaa knacnooo!!!!duseeee, ove izjave su tako nekako cutee :)mnogo mi je drago!!!sad cekamo sledeci korak:bebu :D

  3. @no name, kao prvo to je nen izbor i najcesce kad se zaljubljujes ne biras osobu u koju ces da se zaljubis, drugo nije sve u izgledu i Chad uopste nije ruzan, nego ste vi to utripovali, meni je Deryck bio mnogo ruzniji.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.