938
Avril Lavigne: “Christina Aguilera je bila zla prema meni”

Avril Lavigne: “Christina Aguilera je bila zla prema meni”

938
SHARE

Avril kaže da ju je Christina Aguilera ignorisala na jednoj ceremoniji dodele nagrada.

Avril je na Brit Awardsu dodelila nagradu svom zemljaku Justinu Bieberu, ali se bojala da priđe legendarnom pevaču Boy George-u, nakon loših iskustava sa Christinom. Ona je objasnila: “Boy George je stojao iza mene. Odlučila sam da je najbolje da samo prođem pored njega, jer sam veoma stidljiva.

Međutim, on mi je rekao ‘Hej, zdravo’. On je znao ko sam ja. Bio je jako dobar prema meni, za razliku od Christine Aguilere. Kada sam prišla njoj predstavila sam se i rekla ‘Ćao, mi se bavimo istim poslom’, ali jedino što sam dobila zauzvrat jeste njen podsmeh.”

11 KOMENTARA

  1. Xtina je izvanredan izvodjac,ima fenomenalan glas i relativno dobre pesme,i zbog toga je postujem, ali je izuzetno arogantna i uobrazena osoba! Ne kazem to samo zbog ovoga sto je Avril rekla, gledala sam ranije neke Aguilerine intervjue, i nastupe uzivo – njen odnos sa fanovima i ljudima u okruzenju, jednom recju – UZAS!

  2. Sta ona izigrava,ja iskreno volim Avril vise nego xtinu,i pre nego sto sam ovo procitala ali zajsta je xtina bas bezobrazna i bez uvrede matora

  3. Ja obožavam Avril,a Christinu mrzim,ne mrzim je zbog ovoga sad nego inače,uobražena je ,misli samo na sebe ,a takve ljude ne volim.Nisam znala za ovo što je uradila,ali ipak sam je mrzela .
    AVRIL <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.